1 rok temu

Bagietka / Parma / Camembert

15 + 23 h 50 min
7 zł
bardzo łatwe
autor
Damian Rusek
Życzę smacznego!
Składniki
Półbagietka 1 szt
Szynka parmeńska 40 g
Camembert 0.5 szt
Pomidory 0.5 szt
Rukola 5 g
Masło 10 g
Sposób przygotowania
Krok 1
Rozgrzej piekarnik do 160 stopni i włóż do niego przekrojoną wzdłuż półbagietkę na 3 minuty.
1
Krok 2
Umyj pomidora i rukolę. Pomidora i camembert pokrój w plasterki.
2
Krok 3
Wyjmij z pieca półbagietkę, posmaruj obie połówki masłem.
3
Krok 4
Na dolnej części ułóż rukolę, na niej pomidora, plastry szynki parmeńskiej i sera camembert. Przykryj górną częścią.
4
Dołącz do newslettera, bądź na bieżąco i...
Odbierz propozycję 7 przepisów śniadaniowych!
Spróbuj również
Zainspiruj się podobnymi przepisami